Begravelsestale

Dette er en tale som først og fremst skal hedre den avdøde. Samtidig er det viktig at talen er fin og minneverdig for alle som lytter til den i en begravelse eller minnestund.

Når vi skriver en begravelsestale for deg, tar vi som regel utgangspunkt i de opplysningene du gir oss om avdøde. I de fleste tilfeller holder det med noen stikkord eller korte setninger på et A4-ark.

Jo flere opplysninger du gir oss, jo mer utfyllende og personlig kan talen bli. Du kan for eksempel sende oss informasjon om avdødes fødested, oppvekst, alder, arbeid, eventuell ektefelle eller samboer, interesser, sterke sider og andre grunnleggende opplysninger.

Vi kan fullføre påbegynte taler

Mange av kundene våre har forsøkt å skrive begravelsestale selv, men er usikker på om den er bra nok.

Vi ser gjerne gjennom talen din. Enten du ønsker språkvask eller strukturering av talen, kan vi sikre at resultatet blir best mulig.

Vi vet at det å planlegge en begravelse kan være hektisk, og at mange ikke finner tid til å skrive en fin og verdig tale. Enten du er usikker på fremgangsmåte eller rett og slett ikke har tid, kan vi skrive talen for deg!

Taleskrivere som bærer på en blyant

Hvorfor få hjelp til begravelsestale?

Når en av våre nærmeste går bort, kan det være vanskelig å finne de rette ordene for å hedre vedkommende. De fleste ønsker å si noen setninger, enten dette er i kirken eller ved minnestunden. Men vi forstår at det kan være utfordrende å få frem de riktige formuleringene på en verdig og fin måte, i en ellers tung periode. 

Derfor tilbyr våre profesjonelle taleskrivere en hjelpende hånd til både begravelsestaler, minneord og nekrolog. Når vi jobber med slike taler legger vi stor vekt på hva du ønsker av lengde, formalitet og innhold. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med å ta farvel gjennom personlige og velskrevne ord.