Bursdagskort

Et bursdagskort blir ofte gitt til både barn og voksne når en bursdag skal feires eller markeres. Ønsker du å gi en venn, kollega eller et familiemedlem litt oppmerksomhet på den store dagen? Da er et bursdagskort med en personlig bursdagshilsen alltid kjærkomment.

Du kan sende et bursdagskort fysisk, men det er også mulig å sende ut en digital variant – for eksempel på e-post. Felles for begge er at mottakeren får en hyggelig bursdagshilsen, noe de fleste vil sette pris på. 

Bursdagskort tekst

Bursdagskort tekst

Teksten i et bursdagskort kan være enten kort eller lang. Hva som passer best i din situasjon, avhenger blant annet av hvem mottakeren er, og hvor godt du kjenner vedkommende.

Skal du sende en bursdagshilsen til en nær venn eller noen i nærmeste familie? Da kan bursdagshilsenen gjerne være litt lengre og mer personlig enn om du sender en hilsen til en fjern kollega.

En bursdagshilsen på et bursdagskort kan være alt fra noen få ord, til noen hundre ord. Tenk også over at hilsenen din bør være fri for grammatiske feil eller skrivefeil. Er den ikke det, kan mottaker i verste fall slite med å tolke budskapet ditt.

Digitalt bursdagskort

Lag digitale bursdagskort

Et bursdagskort kan som nevnt sendes på e-post, noe som ofte er langt lettere enn å sende et fysisk kort. Når du sender en bursdagshilsen via digitale kanaler – enten det er e-post, sosiale medier eller lignende – slipper du for eksempel å postlegge kortet.

Det er både miljøvennlig og lettvint å lage et digitalt bursdagskort. Det finnes mange maler som kan benyttes, dersom du ønsker å sende et stemningsfullt eller fargerikt kort.

Velg gjerne en variant med illustrasjoner av ballonger, kaker eller andre ting bursdagsbarnet setter pris på.

Bursdagshilsen

Slik skriver du bursdagshilsen

Når du skal skrive en bursdagshilsen bør du først og fremst innlede kortet med en hyggelig hilsen, som for eksempel «Kjære NN». Deretter bør du naturligvis gratulere mottakeren med dagen.

Du trenger ikke nødvendigvis å nevne hvor mange år vedkommende fyller, spesielt ikke om mottakeren er voksen. Men dersom det er snakk om en rund dag som et 50-årsjubileum, kan du gjerne inkludere dette.

Bursdagshilsenen din kan også inneholde ønsker om en flott bursdagsfeiring, eller andre lykkeønskninger.

Ellers står du nokså fritt. Du kan gjerne bruke litt humor når du skal skrive tekst til et bursdagskort, eller si noen hyggelige ord om mottakeren.

Person som skriver tekst til bursdagskort

Vi skriver tekst til bursdagskort

Det å skrive tekst til et bursdagskort kan være utfordrende, spesielt om du ønsker å lage en unik og original hilsen. Dersom du står fast, finnes det heldigvis hjelp å få.

Din Taleskriver kan lage bursdagshilsener, og sørger for å tilpasse hilsenen til mottakeren din. Slik blir kortet passe personlig, enten mottakeren er voksen eller et barn.

Kontakt oss i dag om du vil vite mer!