Slik skriver vi bursdagstaler

Våre taleskrivere har lang erfaring med å skrive taler for andre, deriblant bursdagstaler. Vi mener at en god tale skal være strukturert, personlig og at den med fordel kan ha en «rød tråd». Fortell oss gjerne litt om følgende:

  • Alder
  • Bursdagsbarnets personlighet
  • Hobbyer
  • Sterke og svake sider
  • Noen morsomme historier om den som fyller år

Basert på informasjonen du gir oss, vil vi lage en bursdagstale som er både personlig og engasjerende. Uansett utgangspunkt, sørger vi for at resultatet blir en tale som gleder bursdagsbarnet!

Kreativ og morsom bursdagstale

Du bestemmer hva slags stil og tone bursdagstalen skal ha. De fleste ønsker en tale som gir god stemning i bursdagsselskapet, og det er derfor populært med humoristiske taler. 

Det er spesielt mange som ønsker tale til bursdagsbarnet på runde bursdager. Enten det er et 50-årsjubileum eller en 90-årsdag, lager vi en tale som vil glede både hovedpersonen og resten av gjestene. 

Dame som flyr med vinger og holder en lyspære

Hvorfor få hjelp til bursdagstale?

En personlig bursdagstale med sjarm kan både glede og røre jubilanten. Det er en kunst å skrive gode taler – hva passer seg, hva gir talen «piff» og hvordan kan du underholde uten å kjede resten av selskapet? Dette kan vi hjelpe deg med. 

For oss er det viktig at du blir fornøyd med talen samt at den føles naturlig og personlig. Vi finner din stemme og skriver talen etter dine ønsker og relasjon til bursdagsbarnet.

Har du skrivesperre eller synes det er vanskelig å få tankene ned på papir? Ta kontakt med oss i dag og la våre profesjonelle taleskrivere gjøre jobben for deg. Vi sikrer personlige, fengende taler til enhver bursdagsfeiring.