Damenes tale – grov

Gjør du damenes tale grov, kan du bidra til å skape enda mer latter og moro i selskapet. Vi skal nå vise deg hvordan du lykkes med en litt grov tale til damene!

Tradisjonelt sett er damenes tale en tale som rettes mot damene, og den har rykte på seg for å være både morsom og underholdende.

Talen er et populært innslag på julebord, firmafester og andre sosiale arrangementer. Vi skal nå se på hvordan du lykkes med å gjøre damenes tale grov.

En dame med et notatark

Hvordan gjøre damenes tale grov?

Grov humor er ikke forbeholdt middelaldrende menn. Også damer kan sette pris på en morsom grovis!

Flett gjerne inn et par groviser i talen, slik at den ikke blir kjedelig og intetsigende. Du kan selvfølgelig også inkludere vitser, sitater og lignende som ikke er grove.

Grov humor er humor som kjennetegnes av frekke vitser, noe du finner mange eksempler på på nett. Bygg gjerne opp til vitsen gradvis – da blir den enda mer morsom!

Dame som tenker ut en kreativ dåpstale

En hyllest til damene

Inkluder gjerne noen vitser som gjør damenes tale grov, men ikke overdriv. Husk at talen også skal være en hyllest til damene.

Det er lov å smiske litt i damenes tale. Del gjerne ut noen komplimenter, og balanser humor med alvor.

Ei dame som står oppå en rakett med kappe på

Varighet på damenes tale

Er damenes tale grov, vil den helt sikkert vekke mye latter og god stemning. Det er likevel greit å passe på at talen ikke blir for lang.

Talen trenger som regel ikke å vare i mer enn 1–5 minutter. Med en kort tale reduserer du sjansen for at de i publikum blir rastløse eller mister fokus.

Dame som flyr med vinger og holder en lyspære

Oppbygning av tale

Enten du lager damenes tale grov eller ikke, er det greit å sørge for at talen er morsom. Du kan derfor gjerne innlede talen med en morsom introduksjon.

Husk likevel på at du ikke bør starte talen med det morsomste poenget. Bygg gradvis opp til det morsomste poenget, slik at resten av talen ikke blir kjedelig.

Du bør sørge for å ha en rød tråd i talen. Da virker den sammenhengende og meningsfull, og det blir lettere å henge med mens du snakker. Ergo, ikke bare rams opp mange grove vitser.

Datamaskin og en notatbok

Få hjelp til å lage grov tale

Synes du det er vanskelig å lage damenes tale grov på en balansert måte? Eller sliter du kanskje med oppbygning av talen?

Det å skrive en tale kan føles nokså utfordrende. Heldigvis er det mulig å få hjelp med taleskriving. Et tekstbyrå med profesjonelle taleskrivere lager talen for deg, raskt og enkelt.

En hånd som viser frem en politisk tale

Bestill en ferdigskrevet tale

Er damenes tale grov vil den nesten garantert vekke mye latter blant publikum. Det kan imidlertid være vanskelig å lage talen selv.

Damenes tale bør være morsom, passe lang og ikke minst – en hyllest til damene. Dersom du er usikker på hvordan du skal gå frem, kan Din Taleskriver hjelpe deg.

Vi har erfaring med taleskriving for både bedrifter og private, og skreddersyr talen etter dine behov. Vi leverer en unik, morsom og minneverdig tale.

Gjør damenes tale grov, morsom og småfrekk. Bestill talen din nedenfor!