Hvordan skriver vi damenes tale?

Damenes tale er en tale som i de fleste tilfeller har en litt humoristisk undertone. Den vil gjerne ta for seg forskjeller mellom kvinner og menn, og fungerer samtidig som en liten hyllest til damene.

Skriv gjerne ned noen stikkord om damene talen skal rettes mot, slik at vi kan ta utgangspunkt i dette. Jo mer informasjon vi har å bygge talen etter, jo mer personlig og treffende vil den bli.

Fortell oss gjerne litt om aldersgruppe, interesser, anledning og lignende. Vi vil da lage en tale som er tilpasset dagen – enten det er et utdrikningslag eller en annen sammenkomst.

Både menn og kvinner kan lese opp damenes tale, her er det bare fantasien som setter grenser. Damenes tale blir kanskje sett på som litt gammeldags av enkelte, men vi mener at denne talen fortsatt har potensial til å gjøre en morsom kveld enda litt festligere!

Motta en ferdig tale på kort varsel

Våre taleskrivere har lang erfaring med det å skrive taler for andre. Dette inkluderer alt fra bryllupstaler til damenes tale. Vi kan levere en personlig og morsom tale på kort varsel, og i de fleste tilfeller innen 24 timer.

Send oss gjerne noen stikkord, slik at vi kan skreddersy talen for anledningen. Resultatet blir en morsom tale som sikrer god stemning. Motta en fiks ferdig tale innen kort tid!

Ei dame som står oppå en rakett med kappe på

Hvorfor få hjelp til damenes tale?

Damenes tale kan være en stor utfordring. Dette er en tale som både skal erte, hylle, underholde og lage god stemning. Det er en kunst å skrive gode taler – særlig dem som skal bygges på gode virkemidler og treffe alle i rommet.  

Hvis du står fast og selskapet nærmer seg med stormskritt, kan våre profesjonelle taleskrivere hjelpe deg. Vi har lang erfaring med damenestale og vet hvilke elementer som skaper suksess blant gjestene.  

Vi gir oss ikke før du er fornøyd og sikrer deg en personlig tale basert på kvinnene til stede. Enten du ønsker en skikkelig hyllest eller en «litt på kanten» tale som setter ting på spissen – vi hjelper deg med de rette formuleringene.