Hvordan skriver vi din dåpstale?

Enten du er dåpsbarnets fadder eller har en annen relasjon til barnet, bør talen være minneverdig og fin. Dåpstaler inneholder gjerne noen ord om dine håp for barnets fremtid, og gjerne noen ord om dåpsbarnets personlighet.

Nøyaktig hvordan talen bør formes avhenger litt av hvem som skal avholde talen. Dersom det er dåpsbarnets foreldre, vil naturligvis talen være annerledes enn dersom det er en fadder eller familievenn som taler.

Skriv gjerne ned noen stikkord om barnet og omstendighetene på et A4-ark, og la oss trylle det om til en fin dåpstale. Du kan for eksempel gi oss informasjon om barnets navn, personlighet og lignende.

Enkel eller kreativ dåpstale

Vi skriver din dåpstale basert på dine ønsker. Noen foretrekker en enkel tale, mens andre ønsker en kreativ og kanskje litt morsom dåpstale. Vi kan gjerne skrive et lite dikt eller inkludere en dåpssang basert på en kjent melodi.

Det finnes også mange flotte, eksisterende dåpsdikt som kan brukes. Vi hjelper deg med å finne et passende dikt som kan inkluderes i talen. Enten talen inneholder dikt, rim, sang eller bare «vanlig tekst», kan du føle deg trygg på at talen vi skriver for deg blir minneverdig og fin!

Dame som tenker ut en kreativ dåpstale

Hvorfor få hjelp til dåpstale?

Dåpstaler er et klassisk innslag i enhver dåp – men vi forstår at det ikke alltid er like lett å sette ord på det du ønsker å si. Dette er en tale som både kan være kreativ, rørende, morsom og fin. Mest av alt bør talen være minneverdig og hylle det nye tilskuddet i familien. 

Hvis du står fast eller sliter med inspirasjonen, kan våre profesjonelle taleskrivere hjelpe deg. Vi baserer talen på dine ønsker, men kan også komme med tips og råd dersom du ønsker en unik tale eller sang.

Med en profesjonell tale sikrer du at både innhold og lengde passer seg, og du kan stå for dåpens beste tale.