Hvordan skriver vi din dåpstale?

Enten du er dåpsbarnets fadder eller har en annen relasjon til barnet, bør talen være minneverdig og fin. Dåpstaler inneholder gjerne noen ord om dine håp for barnets fremtid, og gjerne noen ord om dåpsbarnets personlighet.

Nøyaktig hvordan talen bør formes avhenger litt av hvem som skal avholde talen. Dersom det er dåpsbarnets foreldre, vil naturligvis talen være annerledes enn dersom det er en fadder eller familievenn som taler.

Skriv gjerne ned noen stikkord om barnet og omstendighetene på et A4-ark, og la oss trylle det om til en fin dåpstale. Du kan for eksempel gi oss informasjon om barnets navn, personlighet og lignende.

Enkel eller kreativ dåpstale

Vi skriver din dåpstale basert på dine ønsker. Noen foretrekker en enkel tale, mens andre ønsker en kreativ og kanskje litt morsom dåpstale. Vi kan gjerne skrive et lite dikt eller inkludere en dåpssang basert på en kjent melodi.

Det finnes også mange flotte, eksisterende dåpsdikt som kan brukes. Vi hjelper deg med å finne et passende dikt som kan inkluderes i talen. Enten talen inneholder dikt, rim, sang eller bare «vanlig tekst», kan du føle deg trygg på at talen vi skriver for deg blir minneverdig og fin!