Hvordan skriver vi din firmafesttale?

En firmafesttale kan med fordel være litt morsom. Talen kan for eksempel ta for seg noen humoristiske øyeblikk på arbeidsplassen, eller gjøre litt vennlig narr av sjefen. Samtidig er det fint om talen er motiverende og kan styrke samholdet på arbeidsplassen.

Når vi skriver tale til firmafesten, tar vi utgangspunkt i de opplysningene du deler med oss. Du kan gjerne notere ned noen stikkord eller historier fra arbeidsplassen på et A4-ark, og la oss bruke dette som utgangspunkt for talen.

Du kan eventuelt vise oss ditt eget utkast til firmafesttalen, og la oss gå gjennom den. Vi kan gi talen språkvask og forbedre strukturen der det lar seg gjøre. En god tale bør ha en rød tråd og logisk oppbygning, noe vi kan hjelpe deg med.

Vi skriver talen slik du vil ha den

Enten du ønsker at firmafesttalen din skal være humoristisk, motiverende, enkel eller kreativ, sikrer vi at resultatet blir slik du hadde håpt på.

Noen ønsker taler med sang og dikt, mens andre foretrekker andre stiler. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker for den aktuelle talen.

Vi kan levere en ferdig firmafesttale på kort varsel, og i de fleste tilfeller innen 24 timer. Firmafesttalen blir skreddersydd firmaet ditt, slik at talen oppleves som personlig og motiverende for kollegaene dine. Bestill din tale i dag!

Personer som utarbeider en firmafesttale

Hvorfor få hjelp til firmafesttale?

Ingen firmafest er komplett uten en skikkelig god tale, men hvor skal du begynne? Mange vegrer seg for å holde taler i jobbsammenheng. Det kan være vanskelig å vite hva som sømmer seg og hvordan talen blir tatt imot av ansatte, sjef eller kolleger. Dette kan vi hjelpe deg med.

Våre dyktige taleskrivere sikrer at talen alltid forblir profesjonell, selv om du ønsker å flette inn humoristiske eller kreative elementer. Det viktigste for oss er at du blir fornøyd og leverer en tale som kan glede, røre, motivere og underholde de andre på kontoret. 

Uansett om du trenger en tale skrevet fra bunn, eller hjelp til korrektur og språkvask, sikrer vi at talen blir et friskt pust under årets firmafest.