Hvordan skriver vi din firmafesttale?

En firmafesttale kan med fordel være litt morsom. Talen kan for eksempel ta for seg noen humoristiske øyeblikk på arbeidsplassen, eller gjøre litt vennlig narr av sjefen. Samtidig er det fint om talen er motiverende og kan styrke samholdet på arbeidsplassen.

Når vi skriver tale til firmafesten, tar vi utgangspunkt i de opplysningene du deler med oss. Du kan gjerne notere ned noen stikkord eller historier fra arbeidsplassen på et A4-ark, og la oss bruke dette som utgangspunkt for talen.

Du kan eventuelt vise oss ditt eget utkast til firmafesttalen, og la oss gå gjennom den. Vi kan gi talen språkvask og forbedre strukturen der det lar seg gjøre. En god tale bør ha en rød tråd og logisk oppbygning, noe vi kan hjelpe deg med.

Vi skriver talen slik du vil ha den

Enten du ønsker at firmafesttalen din skal være humoristisk, motiverende, enkel eller kreativ, sikrer vi at resultatet blir slik du hadde håpt på.

Noen ønsker taler med sang og dikt, mens andre foretrekker andre stiler. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker for den aktuelle talen.

Vi kan levere en ferdig firmafesttale på kort varsel, og i de fleste tilfeller innen 24 timer. Firmafesttalen blir skreddersydd firmaet ditt, slik at talen oppleves som personlig og motiverende for kollegaene dine. Bestill din tale i dag!