Hvordan skriver vi herrenes tale for deg?

Herrenes tale er for eksempel populært i utdrikningslag, klassefester og lignende. Dette er en tale som rettes mot guttene eller mennene på festen eller sammenkomsten. Målet med talen er først og fremst å skape god stemning, men også samhold og gode minner.

Send oss gjerne noen stikkord om guttegjengen din, og la oss mekke sammen en tale som er både personlig og morsom. Husk at du også kan sende et utkast til talen. Vi kan ta utgangspunkt i dine forslag og finpusse på talen slik at den blir best mulig.

Rød tråd og god struktur

Vi sørger for at talen din får en rød tråd og god struktur. I tillegg er det viktig for oss at talen blir unik og personlig, noe som igjen vil gjøre den mer minneverdig.

Våre taleskrivere lager en tale basert på opplysningene du deler med oss. Fortell gjerne litt om hva slags humor du og resten av guttegjengen har, og inkluder gjerne noen morsomme historier om ting dere har gjort sammen.

Når vi skriver herrenes tale for deg, kan vi levere det ferdige resultatet på kort varsel. I de fleste tilfeller vil talen kunne leveres innen et døgn. Dermed gjør det ingenting om du er litt sent ute!