Hvordan skriver vi din julebordstale?

En tale til et julebord skal være en stemningsfull, morsom og oppløftende tale som motiverer publikum og markerer dagen. Når dere samles til julebord er det ofte fint å mimre litt om årets største oppnåelser og andre minneverdige øyeblikk.

Mange foretrekker å ha en litt humoristisk undertone i julebordstalen sin. Kanskje talen kan ta opp noe morsomt som har skjedd på arbeidsplassen, eller til og med noen flauser? Det viktigste er at publikum kommer i godt humør og gjerne trekker litt på smilebåndet.

Når vi skriver taler til julebord, tar vi stort sett utgangspunkt i informasjonen kunden gir oss. Skriv gjerne ned noen stikkord på et ark som vi kan basere talen på. Det holder som regel med et A4-ark med setninger eller stikkord.

Rask levering

Hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å skrive en julebordstale, kan vi levere en ferdig tale på kort varsel. Som regel er talen klar innen 24 timer etter at bestillingen legges inn.

Dermed kan du føle deg trygg på at du har en presentabel tale i god tid før julebordet. Hvis du mot formodning skulle være misfornøyd med talen, kan vi revidere den uten ekstra kostnader. Bestill din julebordstale i dag, og sikre god hæla-i-taket-stemning på julebordet ditt!