Hvordan skriver vi din konfirmasjonstale?

Vi opplever at mange har gode utkast eller idéer til konfirmasjonstalen sin, men at de ønsker hjelp med å finpusse og strukturere den. Andre er usikre på hva som bør inkluderes i talen, og har behov for mer omfattende hjelp.

Uansett hva ditt utgangspunkt er, sørger vi for å lage en tale som er både minneverdig og skreddersydd for den aktuelle konfirmanten. Del gjerne noen stikkord om konfirmanten med oss, slik at vi kan lage en personlig og unik tale.

Dette kan vi gjøre for deg

Vi leverer ferdige konfirmasjonstaler som er tilpasset den enkelte. Vi bruker ingen mal eller ferdigproduserte tekster, men skriver alt fra bunnen av. Så snart vi har laget det første utkastet til talen, vil du få dette tilsendt.

Dersom du ønsker endringer i talen, kan vi fikse dette uten ekstra kostnader. Det er viktig for oss at du blir 100 % fornøyd!

Vi kan skrive konfirmasjonstale på relativt kort varsel, slik at du har en fiks ferdig tale som er klar til presentasjon på konfirmasjonsdagen. Dersom du har ønsker til spesifikt innhold i talen – som dikt eller sang – fikser vi selvfølgelig dette for deg.