Hvordan skriver vi din konfirmasjonstale?

Vi opplever at mange har gode utkast eller idéer til konfirmasjonstalen sin, men at de ønsker hjelp med å finpusse og strukturere den. Andre er usikre på hva som bør inkluderes i talen, og har behov for mer omfattende hjelp.

Uansett hva ditt utgangspunkt er, sørger vi for å lage en tale som er både minneverdig og skreddersydd for den aktuelle konfirmanten. Del gjerne noen stikkord om konfirmanten med oss, slik at vi kan lage en personlig og unik tale.

Dette kan vi gjøre for deg

Vi leverer ferdige konfirmasjonstaler som er tilpasset den enkelte. Vi bruker ingen mal eller ferdigproduserte tekster, men skriver alt fra bunnen av. Så snart vi har laget det første utkastet til talen, vil du få dette tilsendt.

Dersom du ønsker endringer i talen, kan vi fikse dette uten ekstra kostnader. Det er viktig for oss at du blir 100 % fornøyd!

Vi kan skrive konfirmasjonstale på relativt kort varsel, slik at du har en fiks ferdig tale som er klar til presentasjon på konfirmasjonsdagen. Dersom du har ønsker til spesifikt innhold i talen – som dikt eller sang – fikser vi selvfølgelig dette for deg.

En dame med et notatark

Hvorfor få hjelp til konfirmasjonstale?

Ingen konfirmasjon er komplett uten taler. Det er vanlig at både faddere, foreldre og konfirmanten selv sier noen ord på den store dagen. Men vi vet hvor vanskelig det kan være å sette sammen de riktige formuleringene når kroppen er full av nerver og spenning. 

Våre dyktige taleskrivere har lang erfaring med konfirmasjonstaler. Vi kan hjelpe deg som konfirmant, foreldre eller andre gjester. Basert på dine ønsker og din relasjon til konfirmanten, produserer vi en personlig og minneverdig tale med foretrukne virkemidler. 

Her er det mulig å være kreativ og mange ønsker en unik vri. Det viktigste for oss er at du blir fornøyd og sitter igjen med en tale som vekker gode minner og setter stemningen. Kontakt oss i dag og vi hjelper deg med å oppnå dette.