Hvordan skriver vi din takk for maten tale?

En takketale i middagsbesøk er som regel ikke spesielt lang, men det kan likevel være utfordrende å finne de riktige ordene. Det er også mange som sliter med å få en god struktur på talen. Vi gjør gjerne jobben for deg!

Vi tar utgangspunkt i de opplysningene du sender til oss – gjerne i stikkordsform. Du kan eventuelt lage et utkast til talen, og la oss se gjennom den. Jo mer informasjon vi har å gå etter, jo mer personlig og unik vil talen bli.

Enten du leverer stikkord eller et utkast til talen, vil vi sikre at talen din blir presentabel og at den hedrer verten på en fin måte!

Motta en ferdig tale på kort varsel

Vi kan levere den ferdige takk for maten-talen innen kort tid, slik at du kan forberede deg i god tid før selskapet. Som regel vil du motta den endelige talen innen 24 timer fra bestilling.

Våre taleskrivere sørger for at talen din blir skreddersydd for anledningen. Det er viktig for oss at talen blir personlig nok til at gjestene ikke tviler på at det er du selv som står bak den!

Familie som viser frem forskjellige type matretter

Hvorfor få hjelp til takk for maten tale?

Har du fått i oppgave å holde en takk for maten tale? Det kan være utfordrende å få ordene til å gi ønsket effekt uten erfaring. Takk for maten tale må kunne underholde og engasjere en forsamling som ofte har sittet i ro i flere timer – dette kan vi hjelpe deg med.

Våre profesjonelle taleskrivere sørger for at talen blir et friskt pust til gjester, jubilanter eller vert. Vi tar hensyn til dine ønsker og sikrer en personlig og velformulert tale. Ta kontakt med oss i dag og du vil snart sitte med en takk for maten tale som garantert vil imponere resten av forsamlingen!