Tale til konfirmanten fra mor

Blant høydepunktene i en konfirmasjon finner vi taler fra foreldre, tanter, onkler og andre. Finn ut hvordan du lykkes med tale til konfirmanten fra mor!

En tale til konfirmanten fra mor bør være minneverdig, morsom, unik og passe lang. Mange er usikre på hvordan de kan lage en tale som oppfyller alle disse kravene.

Vi skal her se nærmere på hvordan du kan lage en konfirmasjonstale!

Dame som ler av morsom konfirmasjonstale

Morsom konfirmasjonstale på rim

En tale til konfirmanten fra mor eller far kan gjerne inneholde noen humoristiske elementer. Morsomme taler sørger for god stemning, og er hyggelig både for konfirmanten og gjestene.

Du kan for eksempel inkludere noen morsomme historier fra konfirmantens oppvekst i talen. Som konfirmantens mor eller far har du sikker noen minneverdige historier på lur. 

I en tale til konfirmanten fra mor kan du gjerne unngå å fortelle om de mest pinlige historiene. Men litt humor er absolutt lov! 

Talen kan gjerne være på rim, dersom du ønsker å gjøre den ekstra forseggjort og morsom. Dette kan også en taleskriver hjelpe deg med, om du ikke er så god på rim selv.

Konfirmasjonstale

Tradisjonell eller annerledes konfirmasjonstale?

En tradisjonell tale til konfirmanten fra mor vil ofte bestå av en god blanding av gode råd, barndomshistorier og lykkeønskninger, samt et dikt eller to.

Den tradisjonelle konfirmasjonstalen er en sikker vinner, men du kan også lage en litt annerledes konfirmasjonstale. Kanskje du kan gjøre talen unik med en sang eller rim? 

Gratis taler til konfirmasjon?

Det finnes nettsider som tilbyr gratis taler til ulike arrangementer, som konfirmasjon, bryllup og lignende. 

Vet du ikke hvordan du skal skrive en god tale? En gratis tale til konfirmanten fra mor kan kanskje være fristende å benytte seg av.

Husk imidlertid på at gratis taler du finner på nett gjerne har blitt brukt av mange. Ønsker du en unik tale til den store dagen, kan en taleskriver hjelpe deg. Det trenger ikke koste så mye.

Tale som har flere sider

Tale til konfirmanten fra mor – hva er passelig lengde?

En tale til konfirmanten fra mor eller far er kanskje en av de viktigste talene på konfirmasjonsdagen. Den trenger likevel ikke å vare så altfor lenge.

En lang tale vil ofte være slitsom å lytte til, og du risikerer at gjestene begynner å pirke i maten eller bli rastløse. Talen bør helst ikke vare i mer enn ett til fem minutter.

Konfirmasjonstale fra taleskriver

Det å skrive en tale kan være vanskelig. De fleste av oss holder taler sjelden eller aldri, og vet derfor ikke hvordan talen best kan bygges opp.

Dersom du er usikker på hvordan en tale til konfirmanten fra mor eller far bør se ut, kan du få hjelp av en taleskriver. 

Gi noen stikkord og gjerne noen minneverdige historier til taleskriveren, og la vedkommende bygge opp en personlig og unik tale for deg. 

Ingen vil ane at du ikke har skrevet talen selv, og den vil være akkurat passe morsom, rørende og fengende.

Mann med kappe

Trenger du hjelp med konfirmasjonstalen?

En tale til konfirmanten fra mor, far eller begge er ofte et av høydepunktene når talene skal avholdes under en konfirmasjon.

For å lykkes med talen, er det viktig at den inneholder humoristiske elementer, samtidig som den ikke er for lang. I tillegg skal den være en hyllest til konfirmanten.

Din Taleskriver hjelper deg med å skrive konfirmasjonstale. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker, og leverer deretter en ferdigskrevet tale i løpet av kort tid.

Bestill din tale via nettbutikken vår!