Tale til venninne | 50 år

Er du invitert i 50-årsdag til en venninne, og ønsker å gjøre litt ekstra stas på henne? Da kan du glede henne med en tale. Finn ut hvordan du skriver en tale til venninne på 50 år!

Skal du tale til en venninne som fyller 50 år? Da klør du deg kanskje i hodet og lurer på hvordan du skal sette i gang!

Det å skrive en jubileumstale kan noen ganger føles komplisert. Hvordan skal talen bygges opp, og hva bør den inneholde? Og skal den være morsom, seriøs eller rørende?

Vi viser deg hvordan du kan lykkes med en tale til en venninne som fyller 50 år. Det å skrive tale trenger nemlig ikke være så vanskelig!

Perfekt bursdagshilsen 50 år

Tale til jubilant – hva inneholder talen?

Når noen fyller 50 år, er det ikke uvanlig at både venner og familie inviteres til en storslått feiring. Og da er det på sin plass med noen taler. Men hva skal den inneholde?

En 50-års tale kan gjerne være litt morsom. Mange synes det er morsomt å si noen ord om dagens dato for 50 år siden. Hvordan så verden ut da jubilanten ble født?

Du kan for eksempel si noen ord om kjendiser som deler bursdag med jubilanten. Du kan eventuelt nevne noen morsomme nyheter fra fødselsdagen 50 år tilbake i tid.

Talen kan også inneholde noen historier om hyggelige opplevelser dere har hatt sammen. Som jubilantens venn har du sikkert mange historier på lur!

Gi en tale i gave

Tale til 50 års-bursdag med humor

En tale til en venninne som fyller 50 år kan gjerne være litt morsom. Som jubilantens venn vet du kanskje nøyaktig hva som får henne til å le.

Enten hun liker grov humor eller tørre vitser, er det innafor å ta med noen vitser i talen. Du kan også spille på morsomme vitser rundt det å «bli gammel».

Dersom du er eldre enn jubilanten kan du kanskje si noen ord om hva som venter henne, enten det er gebiss eller gåstol. Litt selvironi er ofte morsomt.

Husk imidlertid på at ikke alle setter like mye pris på vister om grått hår og hofteproteser. Det finnes heldigvis «snillere» vitser du kan ha med i talen din også.

Bursdagshilsen gjennom tale

Kreativ tale til venninne som fyller 50 år

Mange ønsker å lage en litt unik tale til en venninne som fyller 50 år. Dette er tross alt en rund dag, og da er det lov å tenke litt kreativt.

Hvis du søker på «tale til venninne 50 år» kan du finne mange morsomme forslag til vitser, sanger, rim og sitater du kan ta med i talen.

En kreativ 50-årstale er ekstra morsom å lytte til. Du kan til og med lage en sang av talen. Ta utgangspunkt i en kjent sangmelodi de fleste kan fra før, og legg på din helt unike tekst.

Du kan for eksempel bruke melodien til populære sanger som «Bamsens fødselsdag». Bamsefar fyller som kjent 50 år, og sånn sett passer denne melodien utmerket.

Bursdagshilsen tale 50 år

Trenger du hjelp til å skrive 50-årstale?

Det å skrive en minneverdig, morsom og fin tale til en venninne som fyller 50 år er ikke nødvendigvis så lett. Det er fort gjort å mangle inspirasjon, eller rett og slett få skrivesperre.

Din Taleskriver skriver taler til en rekke ulike anledninger, inkludert bursdager og 50-årsjubileum. Vi skriver alle taler fra bunnen av, og leverer en unik tale til deg.

Vi lytter selvfølgelig til dine ønsker. Enten du ønsker en morsom, rørende eller kreativ tale til en venninne som fyller 50 år, hjelper vi deg.

Gi oss gjerne noen stikkord om venninnen din, slik at vi kan lage en mest mulig personlig tale. Ingen vil ane at du ikke skrev talen selv. Bestill talen din i dag!