Underholdning firmafest 

En firmafest er en flott anledning for ansatte til å koble av, bygge fellesskap og feire felles suksesser. Å tilby riktig underholdning, er nøkkelen til å skape en minneverdig opplevelse for alle deltakerne.  

Underholdning til firmafest går som hånd i hanske. Uten underholdning, blir kvelden mest sannsynlig en ganske så traust affære. Invester derfor noen ekstra kroner i underholdningen. Men hvilke aktiviteter passer egentlig firmafesten? Les nedenfor for å få våre beste tips! 

En firmafesttale setter tonen 

En velstrukturert og engasjerende tale kan sette tonen for hele arrangementet. Den kan bruke humor, reflektere over bedriftens milepæler, og viktigst av alt, takke de ansatte for deres innsats. En sjarmerende taler kan skape en følelse av samhørighet og entusiasme blant de ansatte.  

En idé kan være å involvere ansatte i talen. La dem dele personlige opplevelser eller morsomme øyeblikk fra arbeidsplassen. Dette gir ikke bare talen en personlig touch, men det inkluderer også de ansatte direkte i underholdningen. 

Aktiviteter for teambygging 

Etter talen kan du ta underholdningen til neste nivå ved å inkludere interaktive aktiviteter for teambygging. Dette kan inkludere spill, konkurranser eller quizzer som fremmer samarbeid og styrker båndene mellom ansatte.   

Et eksempel kan være en morsom musikk-quiz, der lagene må gjenkjenne sanger eller artister. Om det ikke blir for flaut, kan du kanskje be de ansatte om å fullføre sangene i ekte karaokestil.  

Kulturelle innslag og opplevelser 

Å inkludere kulturelle innslag, kan gi firmafesten en unik vri. Dette kan omfatte live musikk, dans eller til og med små teaterforestillinger. Å bringe inn kunstnere som reflekterer mangfoldet blant de ansatte, eller som representerer bedriftens verdier, kan gjøre underholdningen mer meningsfull.  

Om du har en multikulturell arbeidsplass, bør du tenke på at en klassisk norsk firmafest nok ikke treffer alle. Det er ikke alle kulturer som er interessert i 80-tallsmusikk og alkohol. Ta høyde for den globaliserte arbeidsplassen i 2023.  

DJ eller live band for dans og moro 

Etter en dag med arbeid og underholdning, er det ingenting som slår en god fest. Enten det er gjennom en DJ som spiller populære sanger, eller et live band som gir energi til dansegulvet, kan musikk være en fantastisk måte å avslutte festen på en høy note  

Sørg for å inkludere et bredt utvalg av sanger for å imøtekomme forskjellige musikksmaker blant de ansatte. Kanskje kan du snoke litt på de ansattes spillelister på Spotify eller YouTube? 

Skaff riktig underholdning i tide! 

En velorganisert firmafest med variert underholdning kan skape minner som varer lenge. Fra inspirerende taler til aktiviteter og musikalske opplevelser, er det mange måter å sikre at alle ansatte føler seg verdsatt og engasjert.   

Vær i tide, og bestill eller planlegg den underholdningen du ønsker. Neste gang du planlegger en firmafest, må du huske at riktig underholdning er nøkkelen til suksess!